TecnoFESC 2017: alternatives tecnològiques des de l'economia solidària

11/10/2017

SETEM Catalunya

siguiente

Per segon any consecutiu, diverses iniciatives que aborden la tecnologia i la informàtica des de criteris d’economia solidària s’han organitzat en un espai propi en el marc de la FESC: la TecnoFESC!

L’espai TecnoFESC agruparà estands d’empreses i entitats d’aquest àmbit i acollirà tallers relacionats amb la sobirania tecnològica i informàtica. A l’espai TecnoFESC us oferim activitats divulgatives i de servei amb criteris d’economia solidària. Us donarem a conèixer les alternatives que tenim relacionades amb la informàtica, les telecomunicacions i la producció en línia per esquivar el control monopolístic i frenar la depredació de recursos i drets humans lligada al consumisme d’aparells electrònics.

Aquesta iniciativa està coordinada per SETEM Catalunya, i organitzada per col·lectius Adab1ts, Andròmines, Guifi.net, eXo, Pangea i Jamgo. També hi participen altres entitats i empreses del món de la tecnologia i la informàtica: Collectic (antigament ElTeb), Free Knowledge Institut, Som Connexió, eReuse, The Things Network, Fem Procomuns, CoopDevs, Katuma, Col·lectivaT, Som Mobilitat.

A la nova pàgina web de la TecnoFESC trobareu més informació, així com el Dossier complet d'activitats, xerrades i tallers