Sorteig de 2 entrades dobles pel documental 'Renda Bàsica'

22/11/2017

SETEM Catalunya

siguiente

Sortegem entre les sòcies de SETEM dues entrades dobles per a l'estrena del Documental del Mes de Docs Barcelona Renda Bàsica (Free Lunch Society), dirigit per Christian Tod el divendres 1 de desembre a les 19:30 h a l'Aribau Club (Gran Via de les Corts Catalanes, 565, Barcelona). Després de la projecció, s’iniciarà un diàleg entre Xavier Domènech (historiador, activista social i polític, actual cap de llista de Catalunya en Comú-Podem) i Sergi Cutillas (economista, membre de d’Ekona i de l’Observatori del Deute de la Globalització),
sobre en quin moment ens trobem actualment pel que fa a la implantació de la renda bàsica a casa nostra.

Per participar al sorteig, només heu d'enviar un mail a comunicacio@setem.org indicant el vostre nom i cognoms. Teniu fins dimecres 29 de novembre a les 12 del migdia per fer-ho! Si sou les guanyadores , us avisarem per correu electrònic.

Sinopsi: 

Renda bàsica garantida, sí o no? Una pel·lícula sorprenent i reflexiva sobre una idea radical, que està de nou al cim de l’agenda social.

Treballaries si et paguessin simplement per existir? La proposta de la renda bàsica garantida torna al debat públic com una alternativa al principi de drets i deures i a un sistema econòmic burocràtic. La idea que els més grans de 21 anys han de tenir una assignació fixa mensual, independentment de si estan treballant o no, divideix opinions. Però no ho fa en la línia de les dicotomies polítiques tradicionals. Els economistes neoconservadors, els ultraliberals i els socialistes hi estan tots a favor, mentre que tots els altres grups polítics hi són contraris. La política i l’economia entren en la psicologia i les qüestions filosòfiques sobre la naturalesa humana. La renda bàsica universal farà la gent mandrosa? O l’alliberarà? I què hi ha dels robots, que en un futur molt proper faran que la major part dels llocs de treball siguin redundants?

Podeu mirar el tràiler de la pel·lícula.