Sortegem 20 entrades dobles per al Biocultura 2018

13/04/2018

SETEM Catalunya

siguiente

Biocultura, la fira de productes ecològics i de consum responsable més gran de l'Estat espanyol, torna a Barcelona del 3 al 6 de maig de 2018, al Palau Sant Jordi. En aquesta nova edició (que ja és la 25a), es calcula que hi hauran més de 700 expositors i 400 activitats.

La fira exposa més de 18.000 referències de productes d'alimentació ecològica però també d'altres sectors com ara la higiene i la cosmètica amb ingredients certificats; tèxtil orgànico; ecomaterials, mobles i decoració per a l'habitatge, energies renovables, teràpies i medicines complementàires, estalvi i reciclatge, turisme rural i cases de repòs, joguines, artesania, música, llibres i revistes. 

Si ets sòcia o voluntària de SETEM pots participar al sorteig de 20 entrades dobles per al dijous 3 i el divendres 4 de maig. 

- Les entrades són vàlides per a la persona guanyadora i una acompanyant.

- Envia un correu a comunicacio@setem.org amb el teu nom i cognoms abans del 26 d'abril i, si ets una de les guanyadores, et respondrem el dia 27 amb les indicacions per recollir les entrades directament a la fira.