Sorteamos entradas para el estreno del documental “Amazona” el 9 de noviembre

02/11/2017

SETEM Catalunya

siguiente

Sortegem entre les sòcies de SETEM dues entrades dobles per a l'estrena del Documental del Mes de Docs Barcelona «Amazona», dirigit per Clare Weiskopf el pròxim dijous 9 de novembre a les 19:30 h a l'Aribau Club (Gran Via de les Corts Catalanes, 565, Barcelona). L'estrena la presentarà la periodista i escriptora Natza Farré.

Per participar al sorteig, només heu d'enviar un mail a comunicacio@setem.org indicant el vostre nom i cognoms. Teniu fins dimecres 8 de novembre a les 12 del migdia per fer-ho! Si sou les guanyadores , us avisarem per correu electrònic.

Sinopsi: 

Què fa que una dona sigui bona mare? És necessari renunciar als propis somnis, per extrems que siguin, quan tens fills?

Clare Weiskopf, la directora del film, tenia 11 anys quan la seva mare va fugir a la jungla colombiana, i la va abandonar a ella i el seu germà petit. Trenta anys després, la Clare es queda embarassada i decideix retrobar-se amb la seva mare per buscar respostes i tancar ferides. Necessita tenir el seu propi concepte del significat de la maternitat.

Un viatge a les profunditats de l’Amazones que li servirà per explorar una relació mare-filla que creia perduda i que la transportarà a l’interior del seu propi ser, l’únic camí possible per reconciliar-se amb ella mateixa.

Un història fascinant entre dues dones, mares i filles, plena de converses que fan saltar espurnes, que ens situa davant d’un dilema moral sobre els límits de la llibertat i la responsabilitat.

Podeu mirar el tràiler de la pel·lícula.