SETEM a la FESC 2018

11/10/2018

SETEM Catalunya

siguiente

Torna la Fira d’Economia Solidària de Catalunya, organitzada per la XES, i torna una agenda setemera ben plena!

Durant el cap de setmana del 27 i 28 d’octubre ens trobareu a la Fabra i Coats en diferents espais i xerrades (aviat tindrem horaris definitius)

Dissabte, com a campanya Banca Armada organitzem la ponencia L'impacte dels bancs al Sud, amb la col·laboració de Grain i FETS. Al vespre, tindrà la lloc la IV desfilada de Roba Sostenible que organitzem amb el consorci Som Comerç Just i Banca Ètica.

Les companyes de Pam a Pam tindran un espai propi on aprofitaran per entrevistar el màxim d’iniciatives de l’Economia Solidària i ampliar així el mapa. A més, el diumenge faran la xerrada  “Construim Mercat Social Català”.

Durant els dos dies, podeu passar-vos per la TecnoFESC, on trobareu estands informatius, tallers i xerrades de les iniciatives que aborden la tecnologia i la informàtica des de criteris d’economia solidària.

I estigueu a l’aguait perquè també presentarem l’estudi que hem realitzat enguany sobre l’estat del sector textil amb perspectiva d’ESS a Barcelona! Quin munt de reptes sobre la taula! 

Penseu que això és només el que programa SETEM, quan veieu el programa complet de la FESC i embogireu, així que ànims per gaudir del màxim d’activitats!