Primera Fira de l'Economia Solidària al Camp de Tarragona

19/04/2018

SETEM Catalunya

siguiente

El dissabte 12 de maig, coincidint amb la celebració del Dia Mundial del Comerç Just, se celebrarà a Tarragona la primera Fira d'Economia Solidària del Camp de Tarragona. D'aquesta manera es porta al territori la Fira d'Economia Solidària de Catalunya que se celebra des de fa sis anys a Barcelona, tal com ja han fet altres ciutats i comarques. La fira té l'objectiu de visibilitzar l'economia social i cooperativa, i donar a conèixer els seus productes i serveis a la ciutadania. També volem fomentar el coneixement i la col·laboració entre les empreses i entitats que treballen amb criteris ètics i solidaris. 

La Fira està organitzada per l'Ateneu Cooperatiu CoopCamp i la xarxa d'entitats Som Comerç Just i Banca Ètica. Se celebrarà a la Plaça Corsini, davant del mercat central, de les deu a les vuit del vespre, i acollirà activitats durant tot el dia. La previsió inicial compta amb la participació d'una cinquantena d'expositors del Camp de Tarragona. La participació com a expositor és gratuïta però cal una inscripció prèvia, fins el dia 24 d'abril. L'espai comptarà amb punt de llum i una carpa central de 15x15m on es realitzaran les activitats. Només cal dur el que sigui necessari per a la pròpia parada (carpa pròpia, taula, cadires, endoll).

Podeu inscriure-us com a entitat expositora omplint el formulari que trobareu al final d'aquesta pàgina. Teniu temps fins el 24 d'abril!