Oferta de feina: Responsable de la Campanya Som Comerç Just i Banca Ètica i de la nova Coordinadora pel Comerç Just i les Finances Ètiques

31/08/2018

SETEM Catalunya

siguiente

Cerquem una persona Responsable de la Campanya Som Comerç Just i Banca Ètica i de la nova Coordinadora pel Comerç Just i les Finances Ètiques.

La Campanya Som Comerç Just i Banca Ètica va néixer fa dinou anys per sensibilitzar la ciutadania i fer incidència social i política per tal de visibilitzar les condicions del comerç internacional i les seves conseqüències en els països empobrits, promovent les alternatives del Comerç Just i les Finances Ètiques. Aquesta Campanya la lidera SETEM Catalunya, conjuntament amb Alternativa 3, Oxfam Intermón, Fiare, FETS i la Xarxa d’Economia Solidària.

Actualment ens trobem constituint una entitat de segon grau per continuar desenvolupant aquesta campanya. És per aquest motiu que la persona seleccionada en l’oferta de treball haurà de formalitzar la creació d’aquesta entitat i durant el 2019 passarà a formar part de l’equip d’aquesta nova Plataforma de segon grau. Així mateix, haurà de donar seguiment i finalització a la Campanya tal com ha estat implementada fins ara per SETEM.

Les persones interessades han d’enviar un CV i carta de motivació en català a Recursos Humans de SETEM Catalunya: rrhh@setem.org amb la referència “Oferta de treball: Responsable Comerç Just i Finances Ètiques” fins al diumenge 26 d’agost de 2018.

Clica aquí per conèixer els detalls sobre l’oferta (funcions, perfil, condicions de treball).