Nova formació: Eines per apropar-se al Sud de manera crítica

07/06/2018

SETEM Catalunya

siguiente

El 19 i el 21 de juny organitzem, juntament amb d'altres entitats que es dediquen al voluntariat internacional, dues sessions formatives sobre aprenentatge intercultural, vulneracions de drets humans per part de les empreses transnacionals i sobiranies.


Dimarts 19 de juny: Aprenentatge intercultural

- Com ens comuniquem en contextos multiculturals des del privilegi blanc, amb Ala Krinitsyna, experta en conflictologia i cultura de pau.

- Taula rodona amb ACP, IAP, SCI i SETEM, entitats amb llarg recorregut en l'àmbit del voluntariat internacional i l'Educació pel Desenvolupament..

 

Dijous 21 de juny:

- Vulneracions de drets humans i laborals a les cadenes globals de subministrament, centrada en la indústria electrònica, tèxtil i del cuir a la Índia i Filipines. Amb Alba Trepat, representant d'Electronics Watch, impulsora del Mobile Social Congress i de la campanya Make ICT Faire i Campanya Roba Neta de SETEM Catalunya.

- Sobiranies com a alternativa al sistema capitalista i les injustícies globals. Perspectiva de les lluites camperoles a l'Amèrica Llatina. A càrrec de David Palau, membre de SETEM Catalunya.

La formació és gratuïta però cal inscripció en aquest formulari.