Nou cartell i lema de la TecnoFESC 2018

03/09/2018

SETEM Catalunya

siguiente

La TecnoFESC, l’espai dins la FESC que aborda la tecnologia i la informàtica des de criteris d’economia solidària, ja té nou cartell i lema: Siguem realistes, programem l’impossible!

La imatge de la TecnoFESC segueix la línia estètica i gràfica de la temàtica general de maig del 68 de la Fira d’aquest any. Ha estat també realitzada per la cooperativa L’Apòstrof, basada en un dels cartells que cridava a manifestar-se a l’època i a continuar lluitant.

Per tercer any consecutiu, la TecnoFESC agruparà estands d’empreses i entitats de l’àmbit i acollirà tallers relacionats amb la sobirania tecnològica i informàtica. A més, aquest any es realitzaran també una sèrie de xerrades dins la programació general de la FESC per reflexionar al voltant de les alternatives que tenim relacionades amb la informàtica, les telecomunicacions i la producció en línia. La TecnoFESC està coordinada per SETEM Catalunya, i organitzada també per AndròminesCol·lecticCol·lectivaTCoopDevseXoJamgo i Pangea. També hi participen altres entitats i empreses del món de la tecnologia i la informàtica: Adab1tsFree Knowledge InstituteGuifi.netSom ConnexióThe Things Network CatalunyaFem ProcomunsSobTecKatuma i Som Mobilitat.

A la pàgina de la TecnoFESC al web de la FESC trobareu més informació sobre les activitats, les iniciatives que formen part de la TecnoFESC i les principals novetats.