El motor sou vosaltres: presenta la teva proposta als Pressupostos Participatius

25/10/2017

SETEM Catalunya

siguiente

Per tal d’impulsar i potenciar els projectes propis iniciats i liderats per les persones voluntàries i activistes de SETEM, obrim una convocatòria d’un pressupost participatiu i posem a disposició 700€ destinats a subvencionar projectes i accions realitzades tant per les persones voluntàries i activistes de l’entitat com per persones de la base social.
 
Qui pot presentar propostes?
Tant sòcies, voluntàries i activistes de l’entitat, com qualsevol persona o grup de persones que comparteixin la visió i propòsit de SETEM Catalunya.

Com s'ha de fer?

1) Presentació de projectes:

Les persones o grups de persones interessades en presentar un projecte hauran d’omplir el següent formulari abans del 28 de novembre, especificant les diferents dades relacionades amb el projecte, així com el pressupost orientatiu necessari per executar-lo.

*El formulari s’haurà d’enviar via correu electrònic a la direcció: voluntariat@setem.org
*Si teniu qualsevol dubte al omplir el formulari o respecte el procés, ens podeu escriure a la mateixa direcció de correu electrònic.
* SETEM es reserva el dret de descartar tots aquells projectes que es considerin fora de les línies d’actuació de l’entitat.
*Termini presentació projectes: 28 Novembre
 
2) Reunió participativa:

A partir del 28 de novembre, es convocarà una reunió amb totes les persones que han presentat projectes per tal de decidir, de forma participativa, com es reparteix el pressupost total entre tots els projectes presentats.

*Objectius de la reunió:

  • Definir, entre totes, com es reparteix la partida pressupostària entre els projectes presentats.
  • Generar sinergies entre projectes per tal de poder agrupar actes i campanyes de difusió per tal de poder incrementar l’impacte d’aquests.

Requisits dels projectes presentats:

  • Ser coherents amb els valors, principis i visió de SETEM Cataluya.
  • Ser viables econòmicament.
  • Cal concretar al màxim la proposta en el moment de presentar-la.
  • Compromís per part de les persones que presenten el projecte en assistir a la reunió participativa on escoltarem les opinions, preferències i prioritats de tothom i després es decidirà com es reparteix el pressupost entre els projectes presentats.