Dues sessions Pam a Pam a l'#EscolaESStiu de la XES

28/06/2018

SETEM Catalunya

siguiente

Aquests dies se celebra la III edició de l’Escola d’Estiu de la XES, sota el lema Aprendre a Cooperar, i enguany Pam a Pam coorganitza dues sessions: Economies Feministes i Procomú digital.

El 30 de juny a a les 10.30h a Cafè de Mar de Mataró (carrer Santa Rita, 1) parlarem d’Economies feministes i esbrinarem com posar la vida al centre de l’economia. Aquesta sessió  proposa un abordatge molt pràctic per donar eines de com incorporar pràctiques d’economia feminista i de les cures en les nostres organitzacions. Compartirem experiències concretes des de la gestió de recursos humans, mesures de corresponsabilitat, feminització de sectors econòmics o per transversalitzar la perspectiva de gènere a l’activitat econòmica. Tractarem de resoldre dubtes i inquietuds de les persones i organitzacions assistents. Des de les cures, l’afecte i l’estima, no podíem acabar d’altra forma que amb un bon vermut al sol. ÉS una activitat que co-organitzem juntament amb la XES Mataró.

L’11 de juliol a les 18.30h al Poble Sec (carrer Blai, 34, baixos) debatrem sobre el Procomú digital i l’Economia Solidària: Com construïm i compartim des de les nostres iniciatives. Abordarem què són les llicències lliures, quins continguts es poden compartir sota aquestes llicències i quins tipus hi ha. Totes les iniciatives de la XES generen continguts (webs, material gràfic, documents, …) però poques han fet una reflexió sobre com comparteixen aquestes dades.

Aquí teniu el llistat de totes les sessions:

– 29 de juny a Barcelona. Sessió inaugural “Educació al llarg de la vida. Una aposta de l’economia solidària»
– 30 de juny a Mataró Economies feministes
– 5 de juliol a Sabadell Construir drets des de l’Economia Solidària. Autoocupació col·lectiva, drets laborals i Economia Social i Solidària.
– 6 de juliol a Terrassa. Mitjans de comunicació i economia solidària.
– 11 de juliol a Barcelona Procomú digital i l’Economia Solidària.
– 12 de juliol a Ripoll Migracions i Economia Solidària: reptes i realitat.
– 13 de juliol a El Prat de Llobregat. Cultura Coop: de la cultura que coopera al cooperativisme cultural.

Trobareu més informació al web de la XES i recordeu que l’assistència a l’Escola és gratuïta però cal inscriure’s prèviament a través d’aquest formulari.