Donem suport al concert per Palestina: Boicot Eurovisión, Boicot Israel

12/03/2019

SETEM Catalunya

siguiente

Com a entitat compromesa amb la justícia global, donem suport al concert Boicot Eurovisión, Boicot Israel que tindrà lloc a Cotxeres de Sants de Barcelona el 27 d'Abril, organitzat per la Coalició Prou Complicitat amb Israel (CPCI), la Comunitat Palestina de Catalunya i la Red Solidaria Contra la Ocupación de Palestina (RESCOP).

Amb aquest concert es vol impedir que un cop més, l’Estat sionista utilitzi la música, la cultura, i en concret Eurovisión, per tapar i emmascarar els crims de guerra i contra la humanitat contra el poble palestí. Hi participaran Lluís Llach, Marinah, Yacine, Resiliència, Pirat’s Sound Systema, Ovidi4, Silvia Tomàs, Nabil, Pau Alabajos i molts més!

El concert forma part de la campanya antiracista internacional de Boicot Desinversions i Sancions a l’estat d’Israel, que sorgeix de la societat civil Palestina i reclama la igualtat de drets de les persones palestines. Tots els diners que es recullin es destinaran a finançar la campanya Defensem els drets humans que dona suport a les companyes que estan sent criminalitzades per la seva solidaritat amb Palestina.