Conferència Anual d'Electronics Watch 2019

30/11/2019

SETEM Catalunya

siguiente

Dimecres vinent, 4 de desembre, Electronics Watch celebrarà la seva conferència anual al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), amb la col·laboració de l'Ajuntament de Barcelona i l'Associació Catalana de Municipis. És l'única trobada europea dedicada a posar en contacte entitats capdavanteres en compra pública socialment responsable i organitzacions procedents de regions productores d'electrònica a escala global especialitzades en monitoratge de drets laborals.

A la conferència hi participaran més de 100 representants, de 22 països, del sector públic, d'organitzacions de la societat civil de les regions productores d'electrònica així com ONG, universitats, centres de recerca i altres xarxes de justícia global. 

SETEM Catalunya va impulsar, juntament amb sis altres organitzacions europees, la creació d'Electronics Watch (EW), fundació que proporciona al sector públic un monitoratge independent de les condicions de treball a les fàbriques dels productes electrònics que contracta, i en combina el poder de compra per a una major incidència per a fomentar el treball decent en el sector. Formem part de l'equip d'EW per promoure les adhesions de més institucions públiques a la Fundació.

Consulteu el programa aquí.