Busquem voluntariat per promoure el comerç just a les Festes de la Mercè

07/09/2017

SETEM Catalunya

siguiente

Passa a l'acció durant les Festes de la Mercè de Barcelona i anima’t a formar part del nostre equip de voluntariat! Tornem a participar a les Festes de la Mercè de Barcelona organitzant la Cafeteria de Comerç Just de l’Associa’t a la festa, un punt de trobada associatiu que tindrà lloc a Plaça Catalunya els dies 23, 24 i 25 de Setembre. Busquem persones voluntàries que ens donin un cop de mà!

Vendrem productes de comerç just i de proximitat, per tal de visibilitzar i potenciar el consum responsable per acabar amb les desigualtats. L'import íntegre recollit a la Cafeteria es destinarà als projectes de SETEM.

Pots participar com a voluntari o voluntària tant en els torns de la cafeteria com en la planificació i preparació prèvia. Si no et pots comprometre a fer un torn, no dubtis a venir-nos a saludar i xerrar una estona amb nosaltres! A més, si ets sòcia de l’entitat et convidem a un cafè o un té!

Omple aquest formulari per format part de l'equip de voluntariat. Tens temps fins el 18 de setembre per fer-ho. Per a més informació, pots escriure’ns a voluntariat@setem.org. Realitzarem una sessió formativa prèvia.