Arriba la Trobada Anual de Voluntariat el 4 i 5 de novembre

30/10/2017

SETEM Catalunya

siguiente

Arriba, un any més, la Trobada Anual de Voluntariat de SETEM Catalunya. Ens fa molta il·lusió convidar-vos a participar-hi el proper cap de setmana del 4-5 de novembre!

Aquest any reinventem el format i ho convertim en una trobada de tot el cap de setmana. La jornada en sí serà el dissabte dia 4 i, per totes aquelles amb ganes de més, passarem la nit a Argençola, a un local amb cuina i llar de foc, per tal de poder conèixer projectes i entitats locals el diumenge al matí. La Trobada serà a les terres d'Igualada, on enguany ha nascut la delegació!

  • Què farem?

Dissabte 5

10:00 – Arribada i esmorzar a La Cooperadora (Local social d’Igualada)

10:30 – Descoberta de La Cooperadora

11:30 – Inici Jornada Voluntariat

14:00 – Dinar a càrrec de ‘Casal CSA Delícies’

16:30 – Reprenem la Jornada Voluntariat

18:00 – Fi Jornada Voluntariat

Sopar i nit: La Clariana (Argençola)

Diumenge 6

09:30 – Esmorzar

11:00 – Descoberta ‘Horta Ecològica'

12:30 Dinàmica tancament

  • On ho farem?

-Jornada de Voluntariat: Espai comunal públic La Cooperadora - Carrer St. Ignasi, 22, d’Igualada (ANOIA).

-Nit: La Clariana – Argençola (a 20 minuts d’Igualada).

Perquè fem la trobada?

Aquest any venim amb les piles recarregades i tenim moltes ganes de convidar-vos a participar-hi.

En aquesta jornada volem, per una banda, definir de forma participativa i entre totes com volem que sigui el voluntariat a SETEM. Actualment ens trobem trobem immersos en una etapa de redefinir el voluntariat a l'entitat, fa pocs mesos que varem aprovar a l'Assemblea General Ordinària el Pla de Voluntariat i actualment estem definit com implementar-lo entre totes. Per això, ens agradaria molt poder contar amb totes vosaltres per poder fer-ho juntes.

A més, per altre banda, tant el dissabte com el diumenge volem aprofitar la jornada per crear un ambient lúdico-festiu en el qual puguem conèixer altres entitats i projectes potents que s'estan realitzant arreu de Catalunya.

  • Amb qui col·laborem a la trobada?

- La Cooperadora: Per la seva condició de Cooperativa Integral, vol ser quelcom més que una alternativa al model productiu empresarial actual. L’espai La Cooperadora és un centre/associació cultural i un espai multifuncional. Ofereix espais de socialització i intercanvi per a totes les persones interessades en el Cooperativisme Integral i en l’autogestió del seu treball, del seu consum, de la seva formació, la salut o el seu temps lliure.

- Casal CSA Delícies: CSA Delícies és un espai de la Federació Obrera d’Igualada que a partir del 1910 durant dies de vaga i diumenges els obrers es reunien per construir aquest edifici com a seu del sindicat i com a centre social. Des de llavors han passat molts anys i molts projectes per aquest espai i aquest any un grup de joves de molts àmbits diferents de la ciutat hi estan treballant per recondicionar-lo per poder tornar a obrir i establir-si com a centre social a Igualada.

Confirmeu assistència inscrivint-vos en el següent formulari