A LaCoordi busquen nova tècnica de projecte

29/07/2020

SETEM Catalunya

siguiente

A La Coordi busquen una persona tècnica de projecte per incorporar-se a l'equip per dur a terme el projecteen curs. Específicament serà responsable de la dinamització territorial i les activitats relacionades amb donar suport a la xarxa Cafè Ciutat i la implementació de la iniciativa Ciutats pel Comerç just a Catalunya.

La Coordinadora pel Comerç Just i les Finances Ètiques –LaCoordi- és una entitat de segon grau, que agrupa SETEM Catalunya, Alternativa3, FETS – Finances Ètiques, Associació Fiare Catalunya, Oxfam Intermón i la Xarxa d’Economia Solidària (XES), entitats impulsores de la campanya “Som Comerç just i Banca Ètica”, a Catalunya.

LaCoordi respon a la necessitat de visibilitzar la relació entre el Comerç Just, l’Economia Solidària i les Finances Ètiques i el seu impacte social i ambiental a escala local i global. Enfortir aliances i teixir noves xarxes que fomentin un canvi econòmic global que posi la vida i el planeta al centre. LaCoordi compta amb el suport de diversos cofinançadors públics (ACCD, DIBA) per desenvolupar les seves línies de treball.

Per a més informació podeu consultar l’oferta ampliada.

Podeu enviar currículum i carta de motivació a coordinacio@lacoordi.cat abans del 4 de setembre de 2020. Es contactarà amb les persones candidates per fer una entrevista i prova escrita a principis de setembre.