Condol per la mort de Jaume Botey, un dels referents històrics de SETEM

16/02/2018

SETEM Federación

siguiente

Avui és un dia d'inmensa tristor a SETEM Catalunya. En Jaume Botey Vallès, ens ha deixat. Persona profundament estimada,  respectada, admirada; per la seva tasca, per la seva manera de ser. Professor, activista social, pacifista, polític, lluitador incansable, però sobretot inmensa persona.

Sempre predisposat a col·laborar amb la que és la seva entitat, SETEM, avui resonen amb força les paraules que ens va compartir l'octubre de l'any passat durant el 25è aniversari dels Camps de Solidaritat, on va acudir a l'auditori com una més, amb la humilitat que el caracteritava, i on ens va captivar i emocionar a totes explicant-nos els orígens de la nostra entitat de la qual ell en va ser persona clau.

Diuen que una persona segueix viva mentre hi hagi persones que la recordin. Jaume, a SETEM no només et recordarem com a company i persona, sinó que seguirem tussodament entregats a continuar la tasca que va iniciar el teu germà Francesc fa ja gairebé 50 anys, i que amb l'esforç de persones com tu ha anat evolucionant fins arribar a nosaltres. L'estima que totes tenim a l'entitat, és reflex de l'estima que tenim cap a les persones que fa uns anys vau concebre aquesta eina de lluita i transformació social que és avui SETEM, i que ha transformat tantes persones.

Jaume, gràcies per tot, i sobretot gràcies per l'estima que durant tota la teva vida has transmès cap a l'entitat. Et trobarem a faltar i trobarem a faltar les teves paraules de suport, tan serenes, com valuoses. 

La comunitat SETEM Catalunya, base social, voluntariat, equip tècnic i junta directiva, en aquests moments de dolor voldria expressar el nostre sincer condol a la família i amics de l'entorn més proper d'en Jaume.

Descansi en pau.