TROBADA AMB CECIL TUICO (WAC) I PROJECCIÓ DE "THE VOICE OF WORKERS"

03/12/2019

SETEM Catalunya

siguiente

Aprofitant la seva estada a Barcelona per assistir a la Conferència i Congrés anual d'Electronics Watch, dimecres dia 4 de desembre a les 19 h, i a la seu de La Fede (C. Tàpies, 1-3, 08001 Barcelona), SETEM Catalunya organitza una trobada amb Cecil Tuico, representant de Workers Assistance Center (WAC) de Filipines, que ens parlarà de la seva associació.

WAC és una organització sense ànim de lucre de drets laborals que organitza directament treballadores de les zones de processament d'exportacions a Batangas i Cavite. L'associació se centra en l'apoderament de les dones treballadores, negociació de llibertat d'associació i negociació col·lectiva, condicions de treball, salari, precarietat i seguretat laboral.

Durant l'acte es projectarà 'The Voice of Workers', documental produït per SETEM Catalunya i realitzat per Bubalus.org. El reportatge dona veu a les treballadores de Filipines que viuen explotades per les grans multinacionals de la indústria tèxtil i electrònica. Sense censura, ens expliquen el dia a dia dins les fàbriques a Filipines.