Tornem a la FESC!

08/10/2019

SETEM Catalunya

siguiente

Com cada any, SETEM i les seves campanyes serem presents a la FESC, la Fira d’Economia Solidària de Catalunya, que se celebrarà els dies 25, 26 i 27 d’octubre a la Fabra i Coats (Carrer de Sant Adrià, 20, Barcelona).


Enguany, tot i organitzar-se al mateix lloc de l’any passat, comptarem amb nous espais i moltes novetats per fer la Fira encara més còmode i atractiva per aquells que voleu passar el cap de setmana gaudint-la. Vam tancar l’any passat amb moltes esperances però també algunes amenaces; l’avanç de l’extrema dreta a tot el món, inclosa la irrupció de partits polítics com VOX, o els assassinats i desequilibris que existeixen per raó de gènere.


Per això mateix, des de la FESC veiem l’Economia Social i Solidària com un espai de Resistència on poder analitzar el moment actual i organitzar-nos per defensar els drets col·lectius. Així doncs, la Fira comptarà amb propostes que segueixen el procés de resistir, crear i avançar.

Ja podeu consultar el programa sencer amb totes les activitats que es faran durant el cap de setmana aquí!

 

TecnoFESC

Dins de totes les alternatives de l’Economia Social i Solidària que podreu conèixer durant el cap de setmana, podreu visitar les que formen part de la TecnoFESC, on s’agrupen totes les iniciatives tecnològiques i informàtiques. Allà aprendreu com promoure les telecomunicacions obertes, lliures i neutrals, la gestió sostenible i la revalorització dels equips informàtics i la compra pública responsable d’equips electrònics per millorar les condicions de treball als països productors.


En aquest cas, la TecnoFESC està coordinada per SETEM Catalunya, i organitzada també per Andròmines, Colectic, Col·lectivaT, CoopDevs, eReuse, eXo, Jamgo i Pangea. Igual que amb la FESC, el programa on podreu trobar totes les activitats i iniciatives, sortirà a la llum en pocs dies.


Ens veiem els dies 25, 26 i 27 d’octubre a la Fabra i Coats (Carrer de Sant Adrià, 20, Barcelona). Us hi esperem!