Protocol d'actuació davant l'alerta sanitària del Covid-19

13/03/2020

SETEM Catalunya

siguiente

SETEM Catalunya inicia un protocol d'actuació coherent amb la situació col·lectiva i d'acord amb les indicacions del Departament de Salut, així com de l'Organització Mundial de la Salut (OMS), que responen a la progressió del nombre de persones contagiades pel virus 2019-nCoV, causant de la síndrome CoVid-19.

Alentir la progressió del contagi per no saturar els serveis de salut es mostra com una actuació socialment responsable. És per aquets motiu que, des d’avui hem activat la cancel·lació i l’ajornament (segons els casos) de les activitats previstes pels pròxims dies. En podreu trobar puntual informació a través de les nostres xarxes socials.

Pel que fa a l'equip tècnic, SETEM manté l'activitat laboral facilitant el teletreball. Així durant aquestes setmanes, podeu contactar-nos per correu electrònic.

SETEM actua així de manera excepcional, exercint la pròpia responsabilitat social per tal d’evitar contagis massius i la saturació del sistema sanitari i els danys conseqüents.

Per a qualsevol informació, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres.

Us anirem informant d’acord a l’evolució dels fets i seguint les pautes que faciliten les autoritats sanitàries competents.