Programa Mobile Social Congress

17/02/2016

SETEM Catalunya

siguiente

A continuació us detallem la programació del Mobile Social Congress, el congrés alternatiu al MWC que tindrà lloc al Casinet d'Hostafrancs el 23 de febrer de 16h a 21h.

De 17.30h a 21h Presentació del congrés i taules rodones

17:45h Programari lliure i xarxa oberta, amb Aleix Pol de KDE eV i Laura Mora de Capa8 i Guifi.net

18:30h L’origen dels minerals amb què es fan els mòbils, amb Maria Cañadas (presidenta d'Amnistia Internacional Catalunya) i Josep Maria Royo (membre de la Xarxa d'Entitats per la República Democràtica del Congo)

19:15h Indústria electrònica: drets laborals i obsolescència programada amb Alba Trepat de SETEM Catalunya i Leandro Navarro de la UPC i Pangea.

20:00h Alternatives en telecomunicacions i tecnologia, amb Mercè Botella de Som Connexió i Daria Koreniushkina de Fairphone.

 

Fira d'alternatives, Install Party i Restart Party de 16h a 21h. 

Fira d’alternatives: SETEM Catalunya, Justícia i Pau Solidaritat Castelldefels Kasando / La Bretxa, Som Connexió, Pangea, Dimmons.net N3-UOC, Free Knowledge Institute / Free Technology Academy / Things Network Barcelona

Install Party: porta el teu ordinador, instal·la-t’hi programari lliure i registra’l a eReuse (recorda fer una còpia de seguretat dels teus arxius)

Restart Party (18-21h): porta els aparells electrònics que vulguis aprendre a reparar (inscripcions prèvies aquí).

 

De 16h a 17:30h Projeccions: Sang al mòbil, Explotació laboral, el preu real dels ordinadors barats,  Universitats i treball decent a la indústria electrònica