Oferim beques per a la formació d’activistes Power Shift a Radcliff, Anglaterra

03/05/2018

SETEM Catalunya

siguiente

El termini per presentar les candidatures romandrà obert fins el 27 de maig

SETEM Catalunya cobrirà totes les despeses a 10 estudiants perquè assisteixin a una formació d’activistes que tindrà lloc a l’àrea de Manchester, Anglaterra, del 27 de juny a l’1 de juliol, organitzada per People & Planet.

Power Shift és una formació participativa d’estudiants activistes que ofereix:

  • Eines pràctiques per canalitzar la vostra passió per lluitar contra la injustícia.
  • Coneixences amb altres estudiants de Regne Unit i d’altres llocs d’Europa amb experiències inspiradores en l’activisme als seus campus.
  • Coneixements sobre les causes fonamentals de la injustícia global per poder abordar-les amb accions que puguin generar canvi social.
  • Exemples d’accions que poden emmarcar-se a les estratègies de les nostres campanyes en drets humans en cadenes de subministrament globals: Make ICT Fair i Campanya Roba Neta.

El programa de Power Shift 2018 conté tallers sobre construcció de coalicions, art per a l'activisme, viralitat a les xarxes socials, estratègia de campanya i més. Power Shift tindrà lloc a Radcliff, al Giant's Seat Scout and Community Campsite on us allotjateru en tendes de campanya. El programa conté jocs de nit i un concurs de talents perquè no hi falti la diversió!

Tothom qui vulgui participar-hi pot apuntar-s’hi pel seu compte. Qui vulgui a més sol·licitar les nostres beques en candidatures individuals o col·lectives de fins a 3 persones, llegiu aquí les BASES de la convocatòria. Teniu temps per presentar les candidatures fins el 27 de maig!