Obrim delegació SETEM a Igualada!

08/03/2017

SETEM Catalunya

siguiente

Aquest dissabte 11 de març a les 18h alCasal Popular El Foment.¡ un grup d’anoiencs presentaran la delegació de SETEM a Igualada. 

La delegació té per objectiu donar a conèixer les activitats de l’entitat al territori com ara les campanyes de denúncia, la promoció d’alternatives i la generació de mobilització per a la transformació social.

Però aquest acte no només comptarà amb la presentació de la delegació sinó que a més portarà els testimonis de dues lluites del Sud, la del Brasil i la de les Filipines, a càrrec de dos grups de participants dels Camps de Solidaritat de SETEM. Aquests dos grups han realitzat projectes un cop tornats del seus viatges per tal de fer visibles les desigualtats i les lluites que s’estan duent a terme als països on han anat.

El grup de Brasil, que compta amb l’anoienca Maria Claramunt, ens presentaran l’exposició de fotos que van dur a terme durant la seva estada, destinada a donar a conèixer la situació social i política del país mitjançant les converses mantingudes amb la gent del moviment dels “sense terra”.

Per altra banda, el grup de Filipines, ens portaran un documental “The voice of workers” que han realitzat a través de material que van enregistrar durant la seva estada a la illa de Luzón. Aquest documental ens porta la veu, en primera persona, de les persones que viuen explotades per les grans multinacionals e la indústria tèxtil i electrònica. Després del documental comptarem amb alguns dels participants del camp per tal que ens expliquin la seva experiència.

Us hi esperem a totes!