Nova edició del curs "Comunicació digital per la transformació social"

05/10/2018

SETEM Catalunya

siguiente

Obrim inscripcions per a la nova edició del curs online d'especialització 'Comunicació digital per a la transformació social' que realitzarem conjuntament amb la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) del mes d'octubre de 2018 a febrer de 2019.

Què pot aportar el paradigma comunicatiu actual a la transformació social? Què és l'activisme 2.0? De quines eines col·laboratives disposem per treballar en xarxa? Com atraure usuàries als teus canals de difusió? Com fer un pla de comunicació adequat al teu projecte o organització?

Aquests i altres interrogants seran resolts a través dels 5 mòduls del curs, que oferirà espais de debat i anàlisi de pràctiques comunicatives de diferents moviments i entitats. Si ets sòcia de SETEM i et matricules abans del 6 de juny, s'aplicarà un 30% de descompte, si ho fas abans del 10 de juliol un 25% i després d'aquesta data un 15%. Aprofita aquesta oportunitat per sumar-te a la revolució social a les xarxes!

Si ets soci o sòcia de SETEM i hi estàs interessada, escriu a comunicacio@setem.org i t'expliquem com procedir per gaudir dels descomptes indicats. A més, el curs ofereix la possibiitat de fer pràctiques a diverses entitats de Lafede.cat - organitzacions per la justícia global.

Aquí pots consultar el programa i el professorat.