Mou-te per canviar el món i fes-te voluntària!

11/10/2018

SETEM Catalunya

siguiente

A SETEM duem a terme molts projectes i campanyes que no serien possible sense la força del voluntariat. Us passem algunes propostes dels propers esdeveniments on ens encantaria que us afegíssiu!

Fira d'Economia Solidària de Catalunya: vols fer un torna l'estand de SETEM, el dissabte 27 d’octubre (entre 10 h i 20.30 h) o el diumenge 28 de octubre (10 h a 14.30 h). Apunta't en aquest formulari d'inscripció.

Cafeteria de Comerç Just a Bcn el 4 de novembre. Apunta't en aquestformulari d'inscripció.

Grup d’Activistes de Drets Laborals: fem reunions quinzenals per preparar accions de carrer per denunciar les condicions laborals al sector tèxtil i de l'electrònica  Escriu a campanyes@setem.org.

Grup d'activistes campanya Banca Armada: ens mobilitzem amb força en contra de les inversions dels principals bancs estatals en la indústria armamentista, així com per difondre les finances ètiques. Si vols formar-hi part, contacta amb info@bancaaarmada.org

Equip de comunicació per al canvi social
La comunicació és clau per a fer possible la transformació social. Busquem persones voluntàries que ens ajudin amb el disseny gràfic (tríptics, cartelleria, e-mailings, etc.), la dinamització de la pàgina web i les xarxes socials, la relació amb els mitjans de comunicació i l'edició de vídeos. 
Anima't i passa't a la comunicació transformadora! Contacta'ns a comunicacio@setem.org.

 

Activistes Pam a Pam per l'Economia Solidària
Proximitat comerç just, sostenibilitat, transparència...vols participar a Pam a Pam, el mapa col·laboratiu de Catalunya que mostra punts de consum responsable i economia solidària i fomentar així una economia alternativa que col·loqui la persona al centre? Contacta amb hola@pamapam.org.