Missatge de presentació de la nova Junta Directiva de SETEM Catalunya

05/07/2018

SETEM Catalunya

siguiente

Ens fa molta il·lusió anunciar-vos de la nostra arribada com a nova Junta Directiva d'aquesta entitat que totes ens estimem tant, que és Setem.

Sent conscients de l’escenari actual, sent conscients que totes som noves i que a dia d'avui som poques, emprenem el repte amb moltes ganes i amb la tranquil·litat que la Junta sortint estarà al nostre costat per fer-nos el millor acompanyament possible. Esperem ampliar el nostre equip en els mesos vinents i aquest ja és un espai de crida per fer-ho.

Us volem transmetre que per nosaltres és un honor i una gran oportunitat poder emprendre aquest repte, i esperem poder estar a l'alçada del que la base social ha decidit.

Ens agradaria que poguéssiu sentir-vos lliures de fer-nos arribar tot allò que necessiteu i/o que ens vulgueu expressar! Això és i ha de ser un projecte de construcció col·lectiva.

 

Una de les coses que no voldríem deixar de fer és agrair a la Junta predecessora, tot el que han fet per l'entitat durant aquest llarg temps, creiem fermament que Setem ha tingut molta sort de poder comptar amb aquest equip de persones tan entregades que s’hi han dedicat d'una manera exemplar.

Sense més, gràcies per la confiança i esperem comptar amb totes vosaltres des d’avui mateix.

Elena Romagosa, Anna Morales, Martí López i Lídia González.