Més de 50 persones han portat els nous vents de canvi a l'AGO de SETEM Catalunya

30/05/2017

SETEM Catalunya

siguiente

Dissabte 27 de maig es va realitzar a Altafulla, al Camp de Tarragona, l'Assemblea General Ordinària de l’any 2017 de l'entitat. Més de 50 persones, entre sòcies, voluntàries, activistes i treballadores de SETEM Catalunya van participar del màxim òrgan de decisió de l’entitat.

Caminem fermament cap a una entitat construïda de manera col·lectiva, participativa i crítica, i per això aquest any hem reinventat l'#AGOSETEM2017, convertint-la en un espai real de participació, d'informació i d’intercanvi de coneixement i opinions per part de les persones voluntàries i activistes. Vénen vents de canvi!

La jornada va començar amb una breu explicació del nou funcionament de l'assemblea, destacant la importància del territori, la transparència de l'acte i els nous espais participatius al llarg de la jornada.

A continuació, es va fer la presentació i aprovació de la Memòria d'activitats 2016 i l'Estat de comptes del 2016 i, per finalitzar la primera part de l'Assemblea, vam gaudir de la presència de Jordi Gascón, Doctor en Antropologia i docent a la UB, que ens va oferir una xerrada sobre "Malbaratament d'aliments en clau de sobirania alimentària" en un marc incomparable: el Parc del Comunidor d’Altafulla.

Represa l’AGO, després del dinar popular, es van presentar i aprovar propòsit, visió i principis del nou Pla Estratègic 2017-2021, el nou Pla de Voluntariat, el Pla d’Activitats 2017, el Pressupost 2017, la Modificació dels Estatuts, la ratificació dels actuals càrrecs de la Junta Directiva i els nous espais de precs i preguntes i comiats i relleus.

Per finalitzar l'acte d'una manera memorable i espectacular, vam comptar amb la presència de la Txaranga Tutu's Band que ens van fer cantar i ballar per celebrar l'èxit de la nova #AGOSETEM2017. Els nous vents de canvi han bufat més forts que mai!

Podeu veure un recull de fotos de l’AGO de SETEM en aquest àlbum