Memòries i nou pla estratègic aprovat: seguim fent feina!

03/08/2018

SETEM Catalunya

siguiente

El passat mes de juny vam celebrar l'Assemblea General Ordinària de l'entitat, en què vam presentar la memòria d'activitats 2017, la videomemòria, el balanç econòmic i el pressupost 2018 i el nou Pla Estratègic, que es va sotmetre a votació i va ser aprovat per totes les sòcies assistents. 

Tot i que estem molt satisfetes amb els projectes desenvolupats el darrer any, gràcies als quals hem fet feina de sensibilització, mobilització, incidència política i empresarial, investigació i formació, sabem que per aconseguir el món que volem, encara hi ha moltes coses a fer.

Però això, activem un nou
Pla Estratègic a 3 anys vista, en què volem seguir reclamant els drets dels pobles i denunciant les seves vulneracions, volem promoure l'economia solidària, les economies feministes i el moviment dels procomuns i impulsar iniciatives globals d’economies alternatives a la lògica capitalista. I tot això, des d'una perspectiva feminista i ecologista, amb un voluntariat apoderat i distribuït pel territori, i mantenint la independència financera i les cures a l'organització. Som agosarades? Projectem somnis per traçar realitats!

Bon estiu a totes, SETEM estarà tancada del 13 al 24 d'agost. Carreguem piles i al setembre...més!!


Vídeo: Vídeomemòria 2017.