L'INS Montjuïc posa xinxetes al mapa Pam a Pam

30/04/2015

SETEM Catalunya

siguiente

El projecte d'ApS (Aprenentatge i Servei) “Posa la teva xinxeta a Pam a Pam!, construeix el teu mapa de consum responsable” que estem duent a terme amb l'alumnat de l'INS Montjuïc des del mes de gener segueix funcionant a bon ritme! 

Després de les diverses sessions d'Aprenentatge en què a través de tallers participatius a l'aula hem treballat el consum responsable i l'economia solidària, aquest mes iniciarem la fase de Servei. Aquesta darrera etapa del projecte consisteix a aplicar els aprenentatges adquirits durant la fase anterior en el servei a la comunitat. 

D'aquesta manera, els i les joves de 3r de l'ESO faran dues sortides pel districte de Sants-Monjuïc per identificar i entrevistar diverses botigues i entitats i analitzar si són iniciatives d'economia solidària. En aquest cas, les hauran d'ubicar al mapa web de Pam a Pam (www.pamapam.org).

Conèixer una nova manera d’organitzar els factors de producció i comercialització i tenir la oportunitat de visibilitzar alternatives reals d’Economia Social i Solidària converteix l’alumnat en agent actiu de canvi. Encara és d'hora per avaluar el resultat de tot plegat, però tot apunta que ens quedarà una valoració molt positiva!