L'1 de juliol ens mobilitzem contra les rebaixes d'estiu

27/06/2019

SETEM Catalunya

siguiente

Des del grup de Drets Laborals de SETEM hem decidit mobilitzar-nos arran de les reivindicacions de la Campanya Roba Neta per aturar les vulneracions de drets humans i laborals de la indústria de la moda.

L'1 de juliol, a partir de les 17 h, a Portal de l'Àngel, zona comercial de Barcelona on es concentren la majoria d'empreses transnacionals que vulneren els drets laborals i humans de treballadores del tèxtil i promouen una espiral de consumisme basat en un model capitalista que atempta contra el medi ambient. Hem escollit aquesta data perquè comencen les anomenades "Rebaixes d'Estiu", un període on la roba arriba a preus irrisoris que amaguen salaris indignes, explotació infantil i  assetjament i amenaces a treballadores.

Totes aquestes vulneracions estan recollides a l'aplicatiu Vulneracions, promogut per la Campanya de Roba Neta.

Des de SETEM Catalunya i des del Grup de Drets Laborals us animem a sumar-vos a la concentració i participar com activistes per denunciar les greus vulneracions de drets laborals i humans que reprodueix la indústria de la moda, entre totes podem apostar per un consum crític i responsable.