Ens visiten petits productors de cafè de Comerç Just

07/04/2011

SETEM Catalunya

siguiente

Dos representants de Red Café, Silvio Cerda (Nicaragua) i Delmar López (Chiapas – Mèxic), es troben a Barcelona del 10 al 16 d’abril. El motiu d’aquest viatge és realitzar una gira comercial en el marc del programa “Enfortiment de capacitats de petites i petits productors de Comerç Just a Mesoamèrica”.

L’objectiu de la visita és promoure l’enfortiment i ampliació de la comercialització al mercat espanyol de cafè de les organitzacions de petites i petits productors de Comerç Just que formen part de la Red Café – CLAC, establint aliances estratègiques amb empreses i organitzacions del sector en una relació guanya-guanya, en quant a obtenció de preus equitatius per les petites i petits productors de cafè, i pels compradors espanyols obtenir una subministrament d’acord amb les seves necessitats.

Les activitats que es duran a terme en aquesta gira per tal d’assolir aquest objectiu són:

  • Visites a empreses cafeteres: Cafés Novell, Cafés Batalla, Bon Preu, Eroski, Cafés El Magnífico, Cafento, Café Saula, Tostadores Reunidos, Mare Terra, Coprocafe.
  • Visites a organitzacions de cooperació que recolzen el desenvolupament de les organitzacions de petites i petits productors al Sud: Intermón Oxfam, Asociación del Sello de Comercio Justo, Alternativa 3.
  • Esdeveniments de catació i degustació de cafè de petites i petits productors de la Red Café – CLAC
  • Reunió Red Café – SETEM per a avaluació general del projecte d’accés al mercat espanyol.

 

Foto: David Quintas

Més informació:

Programa Bon Cafè