El 8 de juny, presentem la Campanya Roba Neta a Igualada

04/06/2018

SETEM Catalunya

siguiente

El 8 de juny de 19h a 21h presentem la Campanya Roba Neta a Igualada (al carrer Ignasi 49, baixos), en el marc de la Fira d’Economia Social i Solidària que organitza CoopdeCap, una coordinadora informal d’entitats i productors afins a l’ESS de l’Anoia.

Fins ara, s’han realitzat dues edicions  i enguany CoopDeCap s’ha coordinat amb la coordinadora del Barri de Xauxa, per oferir durant quatre dies una àmplia oferta de xerrades, tallers i activitats amb les quals visualitzar els avantatges de l’economia social i solidària i alhora dinamitzar aquest veïnat. 

La Campanya Roba Neta ha estat convidada per reflexionar al voltant de les condicions laborals de les treballadores que cusen la nostra roba, un exemple clar del sistema capitalista explotador que només posa al centre el capital i no les persones.

A més, dissabte al matí el grup local de voluntàries d'Igualada tindrà un estand a la fira on podeu venir a saludar quan us vingui de gust. Si us hi acosteu, podreu veure l'exposició fotogràfica "Cuir i calçat a Bangla Desh", sobre les condicions en què es fabriquen les nostres sabates. Si us hi interessa i munteu algun esdeveniment, us la podem cedir!