El 16 de juny, assemblea de sòcies!

13/06/2018

SETEM Catalunya

siguiente

Com us vam informar fa algunes setmanes, aquest dissabte 16 de juny celebrem l'Assemblea General Ordinària a l'Associació Educativa Itaca (c/Montseny, núm. 22) de l’Hospitalet de Llobregat.

Us hem enviat per correu electrònic l'ordre del dia i tota la documentació que presentarem i debatrem a l'AGO, però també podeu accedir-hi des d'aquí:

- Memòria 2017.
Balanç econòmic 2017-2018.
Pla estratègic 2017-2021 i Pla MAOO (Monitoratge, Avaluació, Aprenentatge Organitzacional) 2017-2021.
- Les dues candidatures que es presenten al relleu de Junta Directiva. Trobaràs aquí i aquí la presentació dels membres de cada candidatura i el seu projecte.

D'altra banda, aquest 2018 fem 50 anys i volem que estigueu totes per celebrar-ho com es mereix l’entitat. Per donar el tret de sortida, comptarem amb la presència d'Andreu Trilla, membre fundador de SETEM que ens donarà una visió històrica de la nostra organització i recordarà en Jaume Botey, un dels fundadors de SETEM que ens va deixar aquest any i raó per la qual durem a terme l'AGO a la seva ciutat, l'Hospitalet de Llobregat. 

Recordeu que venen vents de canvi i que vosaltres sou la brúixola de SETEM: us hi esperem aquest dissabte!

Si encara no ho heu fet, recordeu inscriure-us aquí! D'altra banda, si no podeu assistir-hi però voleu que la vostra veu sigui representada per una altra sòcia que vingui a l'assemblea, aquí teniu la delegació de vot.