Comença la campanya de Camps de Solidaritat 2018

12/01/2018

SETEM Catalunya

siguiente

Comencem la campanya d'inscripcions dels Camps de Solidaritat 2018. Com cada any, organitzem durant els mesos d'estiu Camps de Solidaritat a diferents països de l'Àfrica, l'Amèrica Llatina i l'Àsia. Una experiència que et dona l'oportunitat de conèixer de prop una realitat diferent a la que vius habitualment de la mà d’una organització del país a través de l’acolliment dels seus membres i de les famílies que hi estan més vinculades. 

Per això, tenim programades sessions informatives per tot el territori per tal d'explicar-vos què significa fer un Camp i tots els detalls pràctics que us poden interessar.

La primera sessió informativa serà el 12 gener a les 19:30h a Lafede.cat-Organitzacions per a la Justícia Global (c/Tàpies, 1-3, Bcn). No t'ho pensis gaire i vine a la xerrada que et quedi més propera: no et podem explicar gaire més perquè #HoHasDeViure2018 

Quan ja hagis assistit a una sessió informativa, podràs omplir el formulari d'inscripció que aviat habilitarem per fer una primera entrevista. 

No et perdis aquest vídeo on la Diana, participant de l'edició passada, parla de les seves expectatives abans de viatjar...i de si s'han complert o no, a la tornada!