Cinefòrum sobre Sobirania Alimentària a les Jornades Solidàries de Sitges

01/04/2019

SETEM Catalunya

siguiente

El pròxim 11 d'abril, en el marc de les XVIII Jornades solidàries de Sitges, es projectarà la pel·lícula documental "OMG: Organisme Modificats Genèticament". Es podrà veure a les 20:30h al Cinema Prado. L'entrada té un cost de 5 euros i comptarà amb la presentació de Joan-Pere Guzmán, de la campanya de Sobirania Alimentària de SETEM Catalunya.

La pel·lícula (VO, subtitulada al català) mostra el viatge del director des de la taula del menjador de la seva família passant per Haití, París o Noruega, fins al vestíbul de l’empresa proveïdora de productes químics per a agricultura Monsanto, de la qual és expulsat sense contemplacions. En el camí, aprofundeix en una qüestió que cada vegada suscita més preocupació entre els ciutadans de tot el món: sabem què mengem?

El documental, s'emmarca en les XVIII Jornades Solidàries, que fan una sèrie d'activitats per convidar a reflexionar sobre el Consum Responsable. Estan organitzades per: SETEM Catalunya, Sitges Solidari, Sitges Voluntaris Socials, Creu Roja de Sitges, amb suport de la regidoria de Benestar i Família de l'Ajuntament de Sitges i l'Agencia Catalana de Residus.

 

Programa d'Activitats de les XVIII Jornades Solidàries 

 

16 de febrer a les 18 h Centre Cultural Miramar

Taula rodona 'Som el que consumim: alternatives de Consum Responsable'

Amb la participació de Setem-Catalunya, Oxfam-Intermón, Som Energia i Som Connexió.

16 de març a les 11 h Centre Cultural Miramar

Taller participatiu la Mar de Plàstics amb Judith Albors 

11 d'abril a les 20.30 h Casino Prado

Cinefòrum dins el Cineclub amb el que passi del documental 'Sabem que mengem ? OMG Aliments Modificats Genèticament.

11 de maig

Acció de neteja de platges en el marc de Let's Clean Up Europe

Del 26 de maig al 2 de juny Escorxador

L'exposició dels treballs fets pels infants a la sala Escorxador del 26 de maig al 2 de juny. La mostra només obrirà els caps de setmana, dissabtes i diumenges d’11 a 14 h i de 17 a 20 hores.  

2 de juny d'11 a 14 h Escorxador

Festa del Comerç Just i la banca ètica a Sitges amb estands de diferents ONG's.

Cloenda de les XVIII Jornades solidàries amb espectacle infantil, xocolatada de Comerç Just,  entrega de premis del concurs de dibuix i treballs escolars i lectura del Manifest de la Festa.