Busquem Responsable de Voluntariat i Activisme

24/01/2019

SETEM Catalunya

siguiente

Cerquem un/a Responsable per coordinar els diferents grups de voluntaris/activistes de l’entitat i per desenvolupar el Pla de Voluntariat i Activisme.

Creiem que l´impuls de qualsevol activitat ha d’anar de la mà de la base social. Més encara, a SETEM volem que el voluntari/activista mogui l’entitat, que sigui qui lideri els diferents àmbits, qui decideixi les línies estratègiques, el motor de generació d’activitats i d’accions de sensibilització i denúncia. És clau fomentar la participació de les persones voluntàries i activistes i que formin part tant dels diferents grups d’activitats com dels espais de presa de decisions per tal de potenciar l’objectiu de transformació de la societat. Per aconseguir aquests objectius, també és imprescindible pensar com volem que sigui el pas i la vivència d’aquestes persones per SETEM, però cal ser conscients de que perquè esdevingui una realitat, és molt important la tasca de totes les persones que vetllen pels voluntaris/activistes de l’entitat.

Les persones interessades han d’enviar un CV i carta de motivació en català a Recursos Humans de SETEM Catalunya: rrhh@setem.org amb la referència “Oferta de treball: Responsable de Voluntariat/Activisme” fins al dimecres 6 de febrer de 2019.

Clica aquí per conèixer els detalls sobre l’oferta (funcions, perfil, condicions de treball).