Augmenta la desgravació de la teva quota d'associat/da!

02/05/2015

SETEM Catalunya

siguiente

Des de les entitats socials fa anys que es reclama una nova Llei de Mecenatge que fomenti la implicació i el reconeixement dels sector privat, (socis, sòcies i donants) i s’equipari al d'altres països com ara França o els Estats Units.

Finalment, al mes de novembre es va aprovar el que s’ha anomenat la reforma fiscal, que inclou canvis en la llei del IRPF, Impost de Societats i IVA que et poden interessar.

Les persones sòcies d’una entitat declarada d’Utilitat Pública sempre han tingut l’oportunitat de desgravar-se el 25% de l’import de la quota o donació en la seva declaració de la renda.

Ara, aquesta reforma fiscal planteja millores en aquest sentit: la possibilitat d'augmentar en dos anys consecutius de la desgravació en la declaració de la renda dels donants dels primers 150€. És a dir, si una persona fa una donació a una entitat a partir d’aquest 2015 passa d’un 25% a un 50%, i al 2016, es podrà desgravar un 75% de la donació total.

Si la teva aportació no arriba als 150 €, anima't a fer un petit esforç perquè la teva aportació és imprescindible per a SETEM, però ara pot tenir una repercussió positiva en la teva declaració de la renda!

I si encara no ets soci/sòcia de SETEM però vols animar-te a associar-te...clica aquí!