AGO20

23/06/2020

SETEM Catalunya

siguiente

El passat 20 de juny vam celebrar l’Assemblea General Ordinària del 2020. Va ser la primera assemblea telemàtica de la història de SETEM Catalunya. Degut a la situació creada per la Covid 19, vam haver d’adaptar-nos a les noves circumstàncies. Tot i la novetat, va celebrar-se amb normalitat i sense cap incidència.

Es va aprovar la memòria d’activitats del 2019 i es va llegir l’informe crític de Junta. Vam voler explicar tots els canvis que hi ha hagut durant aquest any i disculpar-nos per tot el patiment que aquests han pogut provocar, tant en l’anterior equip tècnic com entre les voluntàries i voluntaris de l'entitat. La prudència i responsabilitat amb què vam voler actuar en tot moment, sempre pensant en l’interès de SETEM, ha alentit sovint la nostra resposta, i ha fet que no actuéssim amb la celeritat que es reclamava.

Enguany no vam poder votar el pressupost del 2019 perquè, també degut a l’especial situació creada per la Covid-19, no vam ser a temps de tancar l’auditoria comptable, que calculem tindrem a finals de juliol. Per això mateix, vam comprometre’ns a convocar una Assemblea General Extraordinària abans de final d’any per poder sotmetre’ls a votació.

Un dels punt més importants d’aquesta AGO20 va ser la votació sobre la necessitat de deixar que Pam a Pam es desvinculi finalment de SETEM. I així ho van aprovar la majoria de totes les sòcies presents. Tot i ser un projecte que va néixer a SETEM Catalunya, amb els anys ha anat adquirint suficient entitat i autonomia com per poder seguir sol el seu camí. Òbviament esperem poder seguir vinculades, tot i que d’una altra manera, ja que Pam a Pam està connectat amb els objectius i les campanyes de la nostra entitat.

Finalment, volem aprofitar per donar la benvinguda al Jaume Osete, que després de la votació pertinent, s’ha afegit com a vocal a l’equip de la Junta de SETEM. Estem molt contentes perquè fins ara només érem 4 persones, voluntàries, i és evident que aquest nombre és del tot insuficient per poder fer front a tots els reptes que l’entitat planteja.

Podeu llegir la Memòria D'activitats 2019 aquí