«Les costures de la pell» al Centre Cívic Fort Pienc

10/04/2017

SETEM Catalunya

siguiente

 

Dijous 20 d’abril a les 19h, des de la Campanya Roba Neta projectarem el documental «Les costures de la pell» realitzat per la productora No Dust Films a la sala d’actes del Centre Cívic Fort Pienc de Barcelona.

La projecció documental, emmarcada en els actes de commemoració del 4t aniversari de la tragèdia del Rana Plaza, ens narra en primera persona la realitat de les treballadores de Bangalore, a l’Índia, i la seva lluita per defensar el dret a la llibertat d’associació i negociació col·lectiva. No et perdis l’oportunitat de conèixer què hi ha darrera la roba que portes!

Vine i participa a les altres activitats que hem organitzat per el 4t aniversari de la tragèdia del Rana Plaza. Més informació aquí.

Lloc: Centre Cívic Fort Pienc. Plaça Fort Pienc, 4-5).
Hora: 19h, entrada gratuïta

 

Sinopsis del documental: Bharathi i la Yamuna viuen a Bangalore, a l’Índia, i s’han passat la vida cosint per les grans multinacionals del sector tèxtil que omplen els armaris de mig món. Com altres dones, han decidit no tenir por i lluitar per assolir un futur digne, sabent que l’únic camí per aconseguir unes condicions de treball justes passa per assumir una confrontació directa amb els seus patrons.

Que conquereixin els seus drets dependrà de la seva capacitat d’apoderar-se, aglutinar suports entre les treballadores i resistir la repressió dels poderosos. Com diu la Yamuna, “Els propietaris de les fàbriques són cinc o deu… però quantes som nosaltres? Milers i milers”