Reunió amb l'associació Lemba de La República Dominicana

18/02/2020

siguiente

Divendres passat vam rebre la visita de Manuel Pérez, president del Centro de Promoción Campesina Lemba, una de les contraparts dels camps a la República Dominicana. Ens hi van acompanyar les dues famílies voluntàries que varen fer aquest camp el passat estiu. Amb ells vam parlar de la situació actual del país i vam començar a definir l'estada del proper camp.

La Sobirania Alimentària, la producció agropecuària i la millora de la qualitat de vida de la població a la regió d'Enriquillo (petita ciutat de la província de Barahona, a la costa del Carib de la República Dominicana), així com la relació harmònica entre les persones i la natura, són les bases sobre les quals treballa l'associació Lemba, afavorint l'acompanyant dels processos participatius, de capacitació i empoderament (sense exclusions) per tal d' aconseguir un desenvolupament humà basat en la solidaritat i el respecte als drets de totes les persones. 

T'interessa aquest camp o vols conèixer les característiques dels altres #CampsdeSolidaritat2020? Tenim sessions informatives arreu del territori. Apunteu-vos aquí

Consulteu les pròximes reunions informatives aquí

 

 

 

 

 

Foto: Reunió a SETEM Catalunya amb Manuel Pérez, president del Centro de Promoción Campesina Lemba