Crònica de Vents del Sud 2018

11/10/2018

siguiente

Aquest passat dissabte va tenir lloc la trobada “Vents del Sud” a l’Institut Municipal d’Educació de Tarragona. L’objectiu de la jornada era reflexionar i intercanviar diferents realitats i experiències que s’han trobat les 100 participants a 12 països diferents de l’Amèrica Llatina, l’Àfrica i l’Àsia.

 “Deixa’t orientar per la teva brújula interior per a buscar cap a on dirigiràs aquest camí”, d’aquesta manera començava la formació de la Xixa Teatre encarada a reconèixer i a identificar el moment en el que es troben les campistes després d’haver fet l’experiència de viure a un Camp de Solidaritat i com canalitzen tot aquest impacte un cop han tornat.

Després d’aquesta primera part de la formació, les participants van seguir compartint reflexions, contradiccions, vivències en petits grups i van fer una valoració col·lectiva per a contribuir en la millora dels camps per a les futures campistes.  

Vents del Sud és la primera de les formacions de la Tercera Fase del curs curs "Apropar-se al Sud". La última formació "'I ara què?", tindrà lloc el 21 d'octubre al Casal de Joves Girapells, estarà destinada a repensar com continuem el compromís per la solidaritat a casa nostra  i en conèixer diferents alternatives que ens poden permetre afavorir models socioeconòmics més justos i respectuosos.

 Aquí us deixem algunes fotos de la jornada!