Cent futurs participants dels Camps de Solidaritat passen un cap de setmana de formació a Les Tallades

25/05/2017

siguiente

Cent futurs participants dels Camps de Solidaritat passen un cap de setmana de formació a Les Tallades

El 20 i 21 de maig ha tingut lloc a Vilanova de Sau el cap de setmana de convivència conjunta dels participants dels Camps de Solidaritat 2017. Les cent persones que viatjaran aquest estiu a 14 països del Sud han compartit dos dies plens de moments únics i intensos en el marc del curs de formació "Apropar-se al Sud".

Un dels principals objectius del cap de setmana és la coneixença, la cohesió grupal i la resolució de conflictes. Gràcies a les dinàmiques vivencials que s'han realitzat aquests dies, les participants han compartit moments i sensacions úniques que han permès l'enfortiment dels vincles entre les membres del grup de cara a  gaudir plenament del Camp de Solidaritat.

A banda, en aquestes jornades de formació es presenta la realitat politicosocial del país d'acollida, les característiques concretes de l'organització local i la temàtica del camp, per la qual cosa les participants també adquireixen coneixements sobre la quotidianitat que les acollirà. 

A més, també ha tingut lloc un dels moments més esperats per part de les participants: el retrobament amb els grups que van viatjar l'any passat a cada un dels camps per al traspàs d’informació i de consells útils de cara a l'aventura que viuran.

En aquest recull de fotografies podeu fer un tastet del cap de setmana!

També volem enumerar les idees clau  que s’enduen les participants després de passar per aquest cap de setmana tant intens: comunicació, vincles, empatia, observació, coresponsabilitat, aprendre a desaprendre, connexió, coneixença, il·lusió i convivència.

Agraïm especialment a totes les persones voluntàries que han fet possible aquest cap de setmana. Moltes gràcies a totes!

 #HoHasdeViure