Camps de Solidaritat 2014, informa’t i viu l’experiència!

31/03/2014

SETEM Catalunya

siguiente

3 continents, 14 països i 22 destinacions diferents. Més de 5.000 persones ja han viscut l'experiència, i tu? Obertes les inscripcions als Camps de Solidaritat 2014 de SETEM Catalunya!

Els Camps de Solidaritat t’ofereixen la possibilitat de formar-te, conviure i col·laborar amb organitzacions de l’Àsia, l'Amèrica Llatina i l'Àfrica en àmbits com l’educació, el Comerç Just, l’emigració, o els Drets Humans. 

L’experiència implica participar en un cicle de formació i sensibilització que es desenvolupa en tres fases:

1a fase - Preparació i formació (d'abril a juny)
Curs de formació 'Apropar-se al Sud' reconegut pel Pla de Formació de Voluntariat de Catalunya. Es tracta d'un curs obligatori de 40 hores que es realitza en dissabtes.
2a fase - Viatge i estada a un país del Sud
 (juliol, agost o setembre)
Al llarg d'un mes coneixeràs la feina d'organitzacions locals dels països del Sud, conviuràs amb les persones que hi estan vinculades i compartiràs tallers i activitats quotidianes.
3a fase - Difusió i acció al Nord
 (a la tornada)
De tornada, per tal de no deixar aquesta experiència de solidaritat en un viatge d'un mes, els participants us comprometeu a divulgar el que heu après i, així, contribuir a sensibilitzar l'opinió pública sobre la realitat de desigualtat que haureu vist als països del Sud.

El periode d'inscripció comença el 14 de gener de 2014 i es tancarà a finals de març. Les places són limitades. Si vols participar-hi, el primer que has de fer és assistir a una sessió informativa, en aquesta pàgina pots veure les dates i els llocs.

Les condicions de participació són:

  • Tenir més de 18 anys.
  • Disponibilitat per participar a les jornades formatives prèvies al viatge.
  • Ser soci/a de SETEM (en cas de no ser-ho, podràs fer-te soci/a mínim durant l'any que dura l'activitat).

"Si no hagués passat pels Camps de Solidaritat no seria la mateixa persona" ens explica el Jordi Serra, mentre que l'Aleyda Mestres ens diu: "L’experiència em va donar energies per lluitar per un món millor". Entra a la secció de Testimonis per conèixer de primera mà la veu dels participants d'altres edicions o visita els blocs dels Camps de Solidaritat 2013.

Si vols més informació, visita el nostre web, contacta'ns a camps@setem.org o truca'ns a 93 415 335. 

Camps de Solidaritat 2014.

Camp de Solidaritat a Uganda.

Vídeo: Els Camps de Solidaritat en 3 minuts.