Camps de Solidaritat 2012: encara hi ets a temps! Informa't i viu l'experiència

29/02/2012

SETEM Catalunya

siguiente

Els Camps de Solidaritat són una oportunitat per formar-te i conèixer de primera mà la realitat dels països empobrits, la feina de les seves organitzacions i les dificultats que afronten dia a dia els seus habitants.

Si vols participar-hi, encara hi ets a temps: informa't, apunta't i viu l'experiència!

 Els Camps de Solidaritat acosten, cada estiu des de fa 21 anys, la realitat dels països del Sud a la nostra societat. Aquest any, t'oferim la possibilitat de conèixer 23 destinacions d’Àfrica, Amèrica Llatina i Àsia. Tot i que el període d’inscripcions estava previst fins el 29 de febrer, encara és possible participar-hi. Encara queden places disponibles, aprofita aquests dies per reservar la teva!

COM INSCRIURE'S
Les places són limitades. Per participar cal tenir 21 anys o complir-los durant l'any 2012 i tenir disponibilitat per participar a les jornades formatives prèvies al viatge.Informa’t i posa't en contacte amb nosaltres!

MÉS INFORMACIÓ
Enguany et presentem una nova pàgina web amb tota a informació dels Camps: destinacions, com inscriure's, testimonis de persones que ja hi han participat, preguntes freqüents i molt més! Entra ara a: www.setem.org/camps

Pots consultar el programa d’aquest any aquí 

Si vols més informació, pots contactar amb nosaltres a través de l’adreça  camps@setem.org, per telèfon a 934 415 335 o en persona a la seu de SETEM Catalunya, al carrer independència 244 (08026), de Barcelona