A un pas de començar a viure l'aventura!

13/06/2017

siguiente

Aquest dissabte 10 de juny ha tingut lloc l'última jornada de formació de la primera fase dels Camps de Solidaritat. Aquesta formació està emmarcada dins el curs "Apropar-se al Sud", amb una primera fase que es realitza prèviament al viatge i una tercera fase que té lloc una vegada les participants ja han tornat de viure l'experiència de fer un camp (segona fase) a 14 països de l'Amèrica Llatina, Àsia i Àfrica. 

Durant aquesta última jornada s'han tractat temes tan importants com l'ètica en el moment de fer fotografies i l'ús de les xarxes socials de la mà de 
Quepo (entitat dedicada a la comunicació i producció audiovisual per a la transformació social), també hem comptat amb la sempre agraïda presència d'Arcadi Oliveres, que ens ha fet ser conscients de les desigualtats Nord-Sud i les causes que les provoquen. Per finalitzar les xerrades del dia, l'Anna Mir i la Laura Solé (ex participants de camps) ens ha fet reflexionar sobre el(s) feminisme(s) amb la ponència "Dones del Sud amb veu pròpia" i la presentació de l'exposició de fotos "Dones, cos i territori"

El tancament de la jornada ha estat la part més emotiva de tot el dia, on les participants d'aquesta edició han compartit i recordat les diferents sensacions i moments viscuts des de que es va iniciar aquesta aventura fins al dia d'avui.

Us deixem el següent recull de fotografies per a què pugueu fer un tastet de la jornada!

Desitgem que les nostres participants visquin plenament aquesta experiència i coneguin les lluites de les organitzacions i les històries de vida de les persones que les acolliran.

Us esperem a la tornada! #HoHasdeViure