'Vents del Sud' i 'I ara què?': dues trobades per valorar i difondre l'experiència als camps

05/10/2017

siguiente

Un any més, les persones participants dels camps de solidaritat de SETEM Catalunya ja han tornat a casa i és el moment per compartir els sentiments contradictoris, les ganes de canviar la realitat i les motxilles plenes de records.

És per això, que el diumenge 8 d’octubre tindrà lloc la trobada «Vents del Sud» al Teatre Patronat de Berga. Una jornada per posar en comú les experiències que han tingut més de 120 persones a 14 països d’arreu del món. L’objectiu de la trobada és que els campistes puguin fer una valoració de l’experiència viscuda i contribuir en divulgar el que han après sobre les realitats del sud.

Després d'aquesta experiència, el dissabte 28 d’octubre al Casal Jove Girapells de Barcelona, ens trobarem a la jornada «I ara què?». La última de les formacions del curs «Apropar-se al Sud» destinada a crear consciència a casa nostra sobre les desigualtats del sud i impulsar les alternatives que podem prendre cadascú per tal d’afavorir models socioeconòmics més justos i respectuosos.