Trobada general i Vents del Sud: Gràcies per la vostra participació!

04/10/2011

SETEM Catalunya

siguiente

Prop de 150 persones ens vam reunir aquest dissabte 1 d'octubre al Centre Cívic La Sedeta per celebrar la Trobada General (sòcies i socis, voluntariat, amigues i amics,…) i Vents del Sud 2011, que ha aplegat a les i els participants dels Camps de Solidaritat d'aquest estiu. Moltes gràcies per la vostra participació!

D'una banda, la Trobada general va comptar amb Martí Olivella, director de Nova-Innovació Social, que ens va fer reflexionar sobre els motius que ens han portat a l'actual crisi i possibles vies de solució. Després, vam realitzar una dinàmica participativa per veure com ha de treballar SETEM per aconseguir el canvi social. Una de les propostes més comentades va se la difusió i promoció d'alternatives al sistema actual. Moltes gràcies per les vostres reflexions i creativitat!

D'altra banda, els i les participants de Camps de Solidaritat es van retrobar per compartir la seva experiència i conèixer quines vies d'implicació per la justícia social tenen a partir d'ara, ja des del treball des d'aquí el Nord. Es van donar a conèixer les propostes de voluntariat que ofereix SETEM. Esperem seguir comptant amb la vostra energia!

Vídeo: Recull històric de mobilitzacions de SETEM, el vam poder visionar a les dues trobades.

Més informació:

Podeu consultar una selecció de fotografies de la trobada a l'àlbum web de picassa.